Flexwerkplekken in Paulina Honderdland

Jouw eigen vernieuwende werkplek met een flexibel contract of zelfs per uur of per dagdeel op Honderdland in Maasdijk. Dat is een flexwerplek in Paulina. In een inspirerende omgeving met een open cultuur waarin mensen en bedrijven elkaar versterken.

Flexwerkplek per maand

Ben je op zoek naar een flexwerkplek per maand? Dan is een werkplek in Paulina misschien wat voor jou. Je krijgt een licht, modern en inspirerende ruimte met een ruim zit-Sta bureau, wifi, locker en comfortabel koel- en verwarmingssysteem. Gesitueerd op bedrijventerrein Honderland, met gratis parkeergelegenheid voor het kantoor. Je krijgt dit alles al voor € 300,- exclusief btw en € 25,- servicekosten (schoonmaak, wifi, elektra, klimaat) per maand. Heb je interesse, neem gerust contact op!

Contact ons

 

CanConcepts Paulina 37

Flexwerkplek per uur, dag of dagdeel?

Wil je gewoon een uurtje of een dag(deel) even op een externe locatie werken, of heb je in de buurt afspraken en moet je wat tijd overbruggen? Boek dan een werkplek bij Paulina voor 2, 4 of 8 uur. Je kan op de werkplek de QR code scannen en je boekt dan gemakkelijk jouw werkplek. De kosten zijn € 10,- voor 2 uur, € 17,50 voor 4 uur en € 25,- voor langer dan 4 uur. Maak gebruik van wifi en bestel een koffie of broodje in het Broodjes Huijs. Makkelijker kan niet!

CanConcepts Paulina 22

Wifi

Altijd snelle wifi voor internet en e-mail

Ruim bureau

Een ruim bureau met stroom om fijn te kunnen werken.

Eigen locker

Een eigen locker om je spullen op te bergen als je even niet in de buurt bent.

Centraal gelegen

Gelegen in de driehoek tussen Rotterdam. Den Haag en Hoek van Holland aan de A20.

Interesse?

Bel 0174 610 695 om contact met ons op te nemen. Of loop even langs bij Van der Hout Vastgoed of Batenburg Vastgoedbeheer op de 4e verdieping en vraag naar Ineke of Maikel (Intercom).