Services

In Kantoorgebouw Paulina kan je gebruik maken van verschillende services:

Image 1

Vergaderkamer

Op zoek naar geschikte vergaderkamer waar u met zakenrelaties kunt vergaderen? In Paulina kan dat tot 12 personen. De vergaderkamer is voorzien van wifi, presentatiescherm, white-board en is modern en sfeervol ingericht. De vergaderkamer is te boeken met catering bij het Broodjes Huijs. Meer info

IMG 7695

Presentatie ruimtes

In ons auditorium met presentatiemogelijkheden heeft u de mogelijkheid uw workshop, seminar of andere bijeenkomsten te verzorgen.

IMG 7945

Laadpalen

Uw auto even bijladen, geen probleem! Wij hebben een ruim aanbod van laadpalen op de parkeerplaats zodat u altijd de gelegenheid heeft uw elektrische auto op te laden.

Anouschka en Melangelo Prince

Sporten bij Paulina

Behaal je doelen met een coach van Personal Fitness Nederland. Meer info. Dit jaar van 6 april t/m 20 juli 2023 op elke donderdag 17.15 – 18.00 uur een bootcamp buiten onder het gebouw, aangepast op elk niveau. Gezellig en goed voor ‘body en mind’

IMG 7689

Stomerij service

Stomerij & wasservice op werk. Regel het nu makkelijk online. Opgehaald en weer tot uw kantoor afgeleverd binnen 48 uur. Binnenkort is deze service beschikbaar.